Панел дискусије на тему Нацртa Закона о успостављању и функционисању система за управљање кохезионом политиком у Зајечару и Ужицу

03. јул 2023. |

Панел дискусије на тему Нацртa Закона о успостављању и функционисању система за управљање кохезионом политиком у Зајечару и Ужицу

Министарство за европске интеграције Вас позива на панел дискусије на тему Нацртa Закона о успостављању и функционисању система за управљање кохезионом политиком у Зајечару 11. јула и у Ужицу 13. јула.

Место догађаја у Зајечару је хотел ,,Србија Тис'' (Николе Пашића 2) и дискусија ће почети од 11 часова. Место догађаја у Ужицу је хотел ,,Златиборска ноћ" (Бела земља бб) и дискусија ће такође почети од 11 часова. Молимо вас да се пријавите за учешће унапред слањем мејл поруке на адресу boris.milanovic@mei.gov.rs до 6. јула, уколико желите да учествујете у Зајечару тј. до 10. јула уколико желите да учествујете у Ужицу. 

Уз подршку пројекта ,,Подршка реформи јавне управе у процесу приступања Европској унији" ког спроводи ГИЗ у оквиру развојне помоћи Савезне Републике Немачке, искористићемо догађаје као прилику да разменимо утиске, искуства и друге повезане информација са актерима на локалном и регионалном нивоу у циљу разумевања капацитета и даљих потреба за развојем тј. за потребе израде што бољег Закона како би омогућили ефикасан систем за управљање кохезионом политиком и коришћење фондова кохезионе политике. Можете приступити Нацрту Закона путем платформе еКонсултације https://ekonsultacije.gov.rs/topicOfDiscussionPage/212/1 и доставити коментаре на ову верзију документа до 19. јула. Министарство за европске интеграције ће представљати колеге које су радиле на Нацрту Закона и који се баве испуњењем захтева Поглавља 22 (Регионална политика и координација структурних инструмената) у оквиру процеса придруживања Европској унији. 

За сва додатна питања или помоћ можете се обратити Борису Милановићу boris.milanovic@mei.gov.rs и Валентини Видовић valentina.vidovic@mei.gov.rs.