Позив за експерте за оцењивање предлога пројеката у оквиру УРБАКТ програма

12. фебруар 2024. |

Позив за експерте за оцењивање предлога пројеката у оквиру УРБАКТ програма

Министарство за европске интеграције Републике Србије, као национални координатор програма територијалне сарадње УРБАКТ IV, обавештава све заинтересоване да је УРБАКТ програм објавио позив за ангажовање експерата за Панел за екстерну оцену Мрежа за пренос иновација. 

Панел ће укључити до 6 експерата који ће оцењивати предлоге пројеката достављенe у оквиру другог јавног позива. Мреже за пренос иновација ће пренети и прилагодити иновативни пројекат реализован у оквиру Урбаних иновативних акција (УИА) у друге европске градове.

Изабрани панел ће бити географски и родно уравнотежен. Један члан панела ће бити именован за председавајућег и водиће процес оцењивања. 

Заинтересовани појединци могу пронаћи детаљне информације о задацима и документима за пријаву на следећој интернет страници: https://urbact.eu/call-external-assessment-panel

Пријаве пошаљите на следеће адресе Секретаријата УРБАКТ програма: t.gherca@urbact.eu и c.gravier@urbact.eu. Рок за пријаву је 16. фебруар 2024. године. Не пропустите прилику да допринесете урбаним иновацијама!

Детаљније информације о другом јавном позиву ћете наћи овде.

Пријавите се на УРБАКТ електронски билтен